Ruta del Pintxo 2014

L’esdeveniment que heu estat esperant comença aquest dijous 24 i fins el 31 de juliol podreu tastar i votar els 33 pintxos que ofereixen els establiments participants!

Si al 2013 es van arribar a servir més de 16.000 consumicions a la setmana que dura aquesta ruta gastronòmica en els 24 establiments que hi van participar, la organització es planteja com a objectiu arribar a les 20.000 consumicions durant la edició 2014, tenint en compte que han augmentat fins als 34 establiments en aquesta nova edició.

Aquesta és la quarta edició que organitza la entitat juvenil garriguenca Projecte Mexcla’t, que ha aconseguit consolidar aquesta activitat com un referent a nivell gastronòmic, no només a nivell local, sinó també a nivell del Vallès Oriental. Els membres de la entitat confessen que és una activitat que està creixent a un ritme desorbitat i no es plantegen fins on pot arribar.

A partir de dijous, per 2,50€ podreu tastar la proposta de Pintxo de cada establiment, més una beguda.

Enguany, se suma també el patrocini de Cerveses Moritz, que aposta per una ruta gastronòmica ja consolidada i que li vol donar un renom arreu de Catalunya. Des de la marca es destaca que la de la Garriga, està al nivell d’altres rutes similars que organitzen grans ciutats, a nivell de quantitat, però que hi ha un nivell qualitatiu entre tots els participants, cosa que ha ajudat a què la marca apostés per la Garriga, com a segell de qualitat.

Això s’ha fet palès amb la visita del Jurat Professional, que ha hagut de deliberar durant més d’una hora, per atorgar els accèssits i que destaquen també que la puntuació que donen ells, ha estat més igualada que mai.

A part de Cerveses Moritz, des de l’entitat també es vol agrair el suport d’altres patrocinadors com l’Ajuntament de la Garriga, l’Associació de serveis i comercials de la localitat, la copisteria L’Esborrany o Ràdio Silenci.

El dia 3 d’Agost coincidint amb el final de la Festa Major, es farà un acte a l’Auditori de l’Escola de Música, per entregar els premis i els accèssits de la Ruta Gastronòmica.

Informa’t dels horaris dels establiments i pren nota a l’agenda, no te la pots perdre!

Ruta_del_Pinxo_La_Garriga2014

Es pot seguir tota la informació a partir de la web de l’entitat, i dels perfils de l’entitat a les xarxes socials:

Facebook-icon24 projecte.mexclat

twitter-icon24 Projectemexclat / #RutaPintxoLG

infopob_icon2  infopob.com/us/projectemexclat

Aquest dijous 24 comença la Ruta del Pintxo!
Etiquetat a:            
%d bloggers like this: