24 juliol 2014 - 31 juliol 2014

Ruta_Pintxo

Com a preludi de la Festa Major del 24 al 31 de Juliol es celebra la Ruta del Pintxo de la Garriga.

La Ruta del Pintxo de la Garriga pretén ser un reclam per donar a conèixer la gran qualitat d’oferta gastronòmica que tenim a la Garriga que es fonamenta en cuina de mercat i productes d’alta qualitat.

La Ruta del Pintxo, pretén aguditzar l’enginy dels nostres restauradors i ja s’ha convertit en un dels referents en aquest tipus d’activitats gastronòmiques que s’han posat de moda. La Ruta del Pintxo de la Garriga ja està consolidada com una de les més atraients de la Garriga i tal i com demostren any rere any, els establiments participants s’estan esforçant cada vegada més per a què el públic pugui gaudir-ne.

L’èxit d’aquesta activitat comença a reflectir-se en els números. La edició zero organitzada directament per l’Ajuntament de la Garriga, va tenir una participació de 6 establiments i es van servir un total de 1.200 consumicions. La primera edició organitzada per la nostra entitat, va tenir un total de 17 establiments participants i es van servir 5.400 consumicions. L’any 2012, en la segona edició, la Ruta del Pintxo va veure com es consagrava i tot i la baixada d’establiments participants, que van passar a ser 14, es van servir 9.200 consumicions. Un èxit que volem consolidar durant aquest any 2014 i que ja comenci a ser una de les activitats esperades durant tot l’any.

Esperem que així sigui i s’assoleixi el principal objectiu que es planteja la nostra entitat que és la de donar a conèixer els establiments de la Garriga i ajudar, en temps de crisis, a organitzar una activitat que promogui l’activitat econòmica del nostre municipi.

Data inici: 24 juliol 2014

Data fi: 31 juliol 2014

Periode: 24 al 31 de juliol

Lloc: - - La Garriga

Horari: En funció de l'establiment

Organitzador: Projecte Mexcla't

Preu: 2'5€/pintxo i beguda

Attachment: Bases Ruta del Pintxo 2014 (116.23 kb)
Ruta del Pintxo – La Garriga

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: