El dissabte, dins de l’activitat organitzada per Ronçana Comerç Actiu, de la Nit de les Botigues, vam presentar la 3a Edició del Pintxo a Pintxo de Santa Eulàlia de Ronçana, que presenta com a gran novetat les dates de celebració.

Enguany, s’ha modificat el calendari i la Ruta Gastronòmica dels establiments de Santa Eulàlia de Ronçana, s’inclourà dins de les dates de la Festa Major del municipi, és a dir, del 25 al 31 de Juliol, amb l’objectiu de que els establiments de la localitat, també participin de la Festa Major!

Per la tercera edició del Pintxo a Pintxo, participaran 12 establiments, que ja s’han donat a conèixer a les xarxes socials, amb les propostes que presenten com a Pintxo. La responsable de l’Entitat Projecte Mexcla’t a Santa  Eulàlia de Ronçana, Lídia Fernández, es mostrava molt sorpresa per la gran acollida “S’ha aconseguit un gran ressò després de penjar tota la informació a les xarxes, fins i tot gent que ens preguntava si començava ja i que tenien moltes ganes de tastar els pintxos”.

Durant aquests dies, pel preu de 2,50€ els clients que així ho vulguin podran tastar cada un dels pintxos, en els establiments durant l’horari indicat als plànols que es repartiran durant aquests dies i acompanyats per un quinto o canya Estrella Damm, que segueix apostant pel comerç local de Santa Eulàlia de Ronçana, donant suport a aquesta iniciativa.

Cada client que tasti el Pintxo, podrà emetre el seu vot al mateix local. Com cada any, només s’acceptarà un vot per client, tot i que es podrà tastar el Pintxo totes les vegades que es vulgui. Entre tots els vots emesos, es sortejarà un val de compra als comerços de Santa Eulàlia de Ronçana, cortesia de Ronçana Comerç Actiu.

L’altra novetat és un concurs a les xarxes socials. Lídia Fernández ho explicava així “hem volgut crear més ressò a les xarxes i hem pensat iniciar enguany un concurs amb totes les persones que pengin fotos del Pintxo a Pintxo. Ja sigui dels mateixos pintxos o amb la gent que comparteix aquesta festa gastronòmica. Es valoraran les fotos penjades al Instagram i al Twitter amb l’etiqueta #PintxoaPintxo o etiquetant al Facebook el Pintxo a Pintxo. El premi serà un sopar per a dos persones a l’establiment guanyador”.

El 31 de Juliol, amb el final de la Festa Major, es donaran els premis del Pintxo a Pintxo, amb el vot popular i el guanyador del Pintxo a Pintxo, que serà valorat amb un jurat professional. Els dos establiments guanyadors, participaran a un esdeveniment on s’escollirà el millor Pintxo de la comarca.

El Pintxo a Pintxo de Santa Eulàlia, a consolidar-se dins de la Festa Major! (Nota de premsa)
%d bloggers like this: