Projecte Mexcla’t és una associació juvenil de la Garriga amb projectes d’àmbit social a nivell comarcal i municipal.

Vam crear Projecte Mexcla’t l’any 2005. Com tots els inicis va ser una època complicada però finalment vam aconseguir crear una entitat que participés en la vida social del poble, més enllà de treballar per l’oci nocturn, volem treballar per projectes socials.

Des de bon principi hem organitzat activitats col·laborant en les activitats culturals i juvenils organitzades per l’Ajuntament de la Garriga. Així hem participat en l’organització de la Cavalcada de Reis, el Carnestoltes, la Festa Major… sense obviar les nostres pròpies activitats.

Organitzat concerts solidaris per recaptar diners per finalitats benèfiques. El primer va ser per construir un centre social a Perú gestionat per dones que havien patit violència de gènere; el segon per una planta potabilitzadora d’aigua a la Regió de Rosario (Argentina). També hem ofert concerts solidaris per projectes més propers com són la recollida de fons per ajudar a l’Associació El Far de la Garriga, o per ajudar al Rebost dels Aliments de Càritas de Montmeló i la Garriga.

Un dels projectes que ens ha donat a conèixer és la Ruta del Pintxo, una activitat gastronòmica i social diferent. Aquí els principals protagonistes són els nostres restauradors i a partir de la Ruta del Pintxo de la Garriga, els podreu conèixer i veure com és de potent la restauració garriguenca.

%d bloggers like this: