Projecte Mexcla’t és una associació juvenil que va nèixer a la Garriga amb projectes d’àmbitsocial a nivell comarcal i municipal.

Projecte Mexcla’t va nèixer l’any 2005. Després d’uns inicis complicats, vam aconseguir que Mexcla’t participés activament en la vida social del poble, més enllà de l’oci nocturn.

Des de bon principi hem organitzat activitats col·laborant en les activitats culturals i juvenils organitzades per l’Ajuntament de la Garriga. Així hem participat en la organització de la Cavalcada de Reis, el Carnestoltes, la Festa Major… sense obviar les nostres activitats.

Des del principi, hem organitzat concerts solidaris per recaptar diners per finalitats socials. El primer va ser per construir un centre social a Perú gestionat per dones que havien patit violència de gènere; el segon per una planta potabilitzadora d’aigua a la Regió de Rosario (Argentina). També hem ofert concerts solidaris per projectes més propers com són la recollida de fons per a l’Associació El Far de la Garriga, o pel Rebost dels Aliments de Càritas de Montmeló i la Garriga.

Un dels projectes que ens ha donat a conèixer és la Ruta del Pintxo, una activitat gastronòmica i social diferent. Aquí els principals protagonistes són els nostres locals de restauració i fent Ruta els podreu conèixer i comprovar com és de potent la restauració garriguenca!

Durant 2013 i 2014 hem obert el ventall d’activitats i hem ofert el taller de ‘Cuina no avorrida per a cada dia‘, el cicle SexAccions amb la presentació del llibre ‘M’agrada el sexe’ de la periodista Roser Amills, un divendres a la fresca amb contes eròtics o activitats que ja s’han convertit en tradicionals de la Festa Major com el Vicia’t, el Desafiament suau i d’altres sorpreses que estan per venir!

Gràcies per entrar al nostre món, gràcies per entrar a Projecte Mexcla’t!

%d bloggers like this: