S’han acabat les vacances, comença el nou curs! Un dels deures pendents de l’estiu era la valoració de la edició 2014 de la Ruta del Pintxo de la Garriga, que realitzem avui 22 de setembre al vespre amb els portaveus de tots els establiments participants. Seràn benvingudes totes les vostres valoracions i propostes de millora, per a que la edició del 2015 sigui perfecte! Ja fa 4 anys que existeix la Ruta del Pintxo de la Garriga, i estem molt satisfets de la seva evolució tant quantitativa com qualitativa. Per a fer-la visible hem preparat un resum econòmic sobre les xifres de la Ruta en tant al nombre de participants, paperetes comptabilitzades, facturació aproximada i pressupost requerit. Aquests són els números, tot i que tots aquells i aquelles que heu participat consumint i valorant els pintxos sabeu que allò que fa gran aquest esdeveniment gastronòmic és el plaer compartit de tastar les sorpreses que any rere any els nostres restaurants ens ofereixen. Gràcies a tots i totes, continueu gaudint del menjar de qualitat!

Resum econòmic de la Ruta del Pintxo 2010 – 2014
Etiquetat a:            

2 thoughts on “Resum econòmic de la Ruta del Pintxo 2010 – 2014

 • 22 setembre 2014 a les 22:27
  Enllaç permanent

  Està molt be que publiqueu aixó, pero si ho feu, feu-ho be. Com es que la ruta del pinxo val 6576€? A que es destinen? Apart els participants es gasten uns 65000€ en pinxos….

  • 3 octubre 2014 a les 00:08
   Enllaç permanent

   La Ruta del Pintxo té un pressupost de despesa de 6575€. Aquests diners es destinen a publicitar l’esdeveniment, comprar el material de promoció del mateix (rollers, cartelleria, pancartes i plànols), comprar els trofeus, comprar les urnes de votació i imprmir i editar les paperetes de votació, gestionar la pàgina web, editar el video promocional de la mateixa Ruta del Pintxo i actes promocionals (com per exemple la Roda de Premsa). Sobre el tema del cost pels participants i els punts suspensius, no entenem si és una consulta o què t’agradaria saber sobre aquesta xifra. Si tens més dubtes o propostes, pot dirigir-te a nosaltres. Gràcies.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: